Nyheter

SKIT I TABELLEN

Man kan inte alltid skita i tabellen. Men ibland måste man som hammarbyare göra det för att orka. (Lite galghumor har ingen dött av.) Och vi som varit med ett tag vet att det ska komma en dag då vi (inte bara kliver ner från Vita Bergen och kräver våra sängar tillbaka, utan också) än en gång, likt 2001, kan titta på tabellen utan att skita i den.

Men just nu kanske vi ska skita i tabellen. Till och med skita i om vi kanske torskar mot Degerfors. Men ändå ska vi gå dit. För att visa att vi är Hammarby.

Det har hänt mycket i och runt Hammarby de senaste veckorna. Det har skrivits en hel del i tidningarna. Det är många som är arga, besvikna, frustrerade.

Just därför vore det så oerhört ofattbart skönt om vi fyllde Söderstadion nästa hemmamatch, mot Degerfors 21 september. För att visa att vi är Hammarby. Och att vi är Hammarby även när tabelläget och allt annat är som det är.

För att visa att det är nu det vänder.
Det är nu det bara kan bli bättre.

Och för att visa att Bajen är bäst ändå. Alltid. Oavsett.

HAMMARBY – DEGERFORS
TISDAG 21 SEPTEMBER KL. 19.20
SÖDERSTADION