Program 2012

Supportrarnas Matchprogram #13 – Hammarby – Gif Sundsvall

Sen flytten till Nya Söderstadion har matchprogrammet inte riktigt nått ut till alla som vill köpa sitt exemplar. Från och med matchen mot Sundsvall blir det lättare, på ett par försäljningsställen kommer det då att finnas flaggor som visar försäljningsstället. Kolla alltså efter matchprogrammets flaggor om du inte hittat försäljare på annat håll.

Det 24-sidiga matchprogrammet för 20 kronor innehåller som vanligt mycket läsning. Intervjuad spelare denna gång är Nicklas Lindqvist som i senaste hemmamatchen hoppade in och dessutom blev målskytt. Nicklas berättar bland annat att han och hans familj är genuina hammarbyare, att han utbildat sig till elektriker vid sidan om fotbollen och det blivit skillnad för de unga spelarna i laget sen Dennerby tog över som tränare.

Söderstadionserien fortsätter – denna gång med ödessäsongen 2009. I programmets kulturspalt recenseras ett mastodontverk om supporterskapet kring Hammarby. Det är bilder från Bajen Fans Cup där Supportrarnas Matchprogram var på plats med ett lag. Programmet synar också tidigare möten mot GIF Sundsvall, och kommer fram till motståndarna varit ett av de bättre lagen för Hammarby att möta. Dessutom: statistik, laguppställningar, Vi3, Bajenland med mera.