Matchprogram Program 2014

Supportrarnas Matchprogram #7 – Hammarby – Gais

– Överallt där jag rör mig blir jag påmind om hur stort Hammarby är. Jag ser klubbmärket överallt på folks kläder, kroppsdelar och kepsar. I Hammarby -höjden där vi bor ser jag klistermärken med ”Defend Söderort” på lyktstolpar och husfasader, så är det inte i Kalmar, säger Erik i intervjun.

I dagens matchprogram har Per Cornell gjort en annorlunda spelarintervju, där man förutom ”de vanliga frågorna” även vandrat runt på Södermalm och bl a besökt Nacka-statyn och pratat om det traditionsfyllda julfirandet.

I programmet i övrigt så innehåller det, som vanligt, motståndarkoll, aktuell statistik och som vanligt massor med fantastiska bilder. Löken på laxen är en mycket fin bild från fjolårets avsked till Söderstadion.

Plus mycket, mycket mer. Missa inte DITT program!

Programmet finns att köpa utanför och inne på arenan för 30:-