Program 2012

Stötta Musikhjälpen 2014 – Lägg ett bud på ett Grönvitt Musikhjälpenpaket

Under sista dagen av årets Musikhjälpen, som i år samlar pengar för kampen mot Aids, så kliver flera olika Hammarbyare in och erbjuder ett Grönvitt Musikhjälpenpaket 2014 under de sista timmarnas slutspurt av Musikhjälpen 2014.

I detta paket finns följande:

FÖR ATT BUDA PÅ DENNA AUKTION – KLICKA HÄR!

1. Spela in en Hammarbypodd: Tillsammans med redaktionen från BaraBajen.se får du dels planera, spela in en podd tillsammans med BaraBajen. Vi bjuder in den gästen/hammarbyprofieln som du önskar ha med i poddprogrammet. Dessutom är du med som i inspelningen av själva programmet. Mer info kring BaraBajens poddradio hittar du här:
www.barabajen.se

2. Exklusivt bokpaket. Bokpaketet består av följande böcker:

– ”Söderstadion Forever”, hyllningsboken och tidsdokumentet över Söderstadion. Platsen som de flesta Hammarbyare har i sitt hjärta, som Hammarby spelade sin sista match på under förra året.

– ”Tillbaka! – Årskrönika 2014” – Boken är på 128 sidor och fullmatad med material från matchprogrammen från säsongen, men även nya intervjuer. Bland annat finns en längre text med Nanne Bergstrand. Denna bok är ännu inte till försäljning utan du blir den första att lägga beslag på ditt exemplar, dagen innan boken släpps för försäljning (15/12).

För att läsa om böckerna:
www.supportrarnasmatchprogram.se

– “Mitt Hjärtas Hem – till minne av Söderstadion” – Jens Kassnert. Mitt hjärtas hem är helt enkelt en bok om klubbens hjärta, supportrarna, och den plats som präglat våra liv. Det är en bok att bläddra i när saknaden av Söderstadion uppstår. Den innehåller mängder av fotografier från premiärmatchen 2012 till och med den sista matchen på Söderstadion, 23 juni 2013. Dessutom intervjuer och citat.

Läs om Mitt Hjärtas Hem här!

– ”Jag hör till dom få som kan leva” – Kataraina Quick och Björn Qvarfordt. En fotbollssäsong. Trettio matcher. Trettio personporträtt av trettio hängivna supportrar, från 15-åriga Ludde till 74-åriga Birgit. Dessutom tjugonio temakapitel om supportertillvarons olika aspekter.
Läs om boken här!


3. Söderstadion Forever – t-shirt.
Denna t-shirt togs fram i år, och säljs i begränsad
upplaga.

4. Hammarby Handbolls jubileums t-shirt apropå 75-års jubileet (endast 50 exemplar tryckta) OCH en matchtröja från årets matchställ.

FÖR ATT BUDA PÅ DENNA AUKTION – KLICKA HÄR!

musikhjalpen