Nyheter

”TILLBAKA!” – Supportrarnas Matchprogram släpper en årskrönika för 2014

Supportrarnas Matchprogram kommer i år släppa Årskrönikan ”Tillbaka!”

”Tillbaka” är 128 sidor om 2014. Om året då vi vann Superttan på Kennedys födelsedag och tog oss tillbaka till Allsvenskan.

Magnus Hagström, redaktör för Supportrarnas Matchprogram:
Vad får man om man köper Årskrönikan ”Tillbaka”?

– Ett fint minne i ord, bilder och siffror från en fantastisk säsong. Den färska intervjun med Nanne Bergstrand är bara den värd inköpet, det är faktiskt den bästa intervju jag läst med honom. Där finns också ytterligare nyproducerade texter och bilder som läsarna inte sett förut. Men också något av de bästa från matchprogrammets utgivning under året – samtliga spelarintervjuer från året med tillhörande fina porträttbild. Totalt 128 sidor Hammarbyglädje för 149 kronor.

Om du vill köpa årskrönikan och få det hemskickat till dig kostar det 189 kronor. Boken i sig kostar 149, resten är fraktkostnaden.

Om du vill garantera dig ett exemplar så gör du så här:
– Skriv ett mail till tillbaka(at)supportrarnasmatchprogram.se I mailet uppger du ditt namn och din adress, samt antal beställda böcker. 

– Sätt därefter direkt in 189 kronor per bok på Bankgiro 629-7279 (Supportrarnas Matchprogram). Glöm inte att uppge ditt namn som avsändare på betalningen.

Vi kommer även att sälja boken på handbollen mot RIK den 16 december och på bandyn mot Ljusdal den 17 december. Samt att boken kommer att finnas till försäljning på Intersport i Skrapan.

Boken kommer från tryckeriet efter lucia! Så ingenting finns att köpa i butik innan dess!