Matchprogram Program 2015

Hammarby – Djurgården, Supportrarnas Matchprogram Nr 2

I det här numret är det Linus Hallenius som är den huvudintervjuade. Gustaf Granqvist och Linus har ett samtal om supportrars förväntningar, om samarbetet med den mentale coachen Anders Friberg och hur han upplever att vara tillbaka,

I programmet går det också att läsa en hel del om motståndarna, deras tränare Per Olsson berättar om läget plus att du får veta lite mer om spelarna hos motståndarlaget. Det är nytt för år, att vi presenterar motståndarnas spelarfakta.

Magnus Hagström har i det här numret haft ett samtal med Pablo med fokus på klubbyten. Ett samtal som handlar om hierarkier inom ett lag, om huruvida mängden fans påverkar valet av klubb. Klart läsvärt!

Självklart finns det ett fint bildsvep från den magiska premiärdagen. På marschen och på tifot. Vi är bortskämda med att ha fina bilder tillgängliga från Hasse Fridén och Peter Jonsson. Omslaget pryds av en jättefin bild av Måns Söderqvist, taget precis i den stund som sekunden senare renderar i 2-0 för Hammarby. Gustav Gelin har ringt upp Måns och pratat lite om just målskytte.

Missa inte att köpa ditt exemplar av Sveriges bästa Matchprogram!