Nyheter

Köp Matchprogrammets säsongskort – nu sänkt pris!

Det enklaste att sättet att förse sig med Supportrarnas Matchprogram inför Hammarbys allsvenska matcher på Nya Söderstadion är att förhandsbetala. Du får då matchprogrammets säsongskort och kan hämta ut ditt ex av valfri försäljare runt arenan. Du slipper kontanter eller swishbetalning.

Med säsongskortet har du rätt att hämta ut exemplar av Supportrarnas Matchprogram varje allsvensk match (cupmatcher ingår inte i detta erbjudande). Programmet fås genom att visa det kort du erhållit för någon av säljarna utanför arenan eller på det särskilda uthämtningsstället. Tänk på att programmets säljare själva är supportrar och vill se matchen, kommer du sent kan Supportrarnas Matchprogram inte garantera att du får ditt exemplar. 

Sagt om programmet

Petter: ”Ni gör ett fantastiskt jobb! Ser fram mot kommande säsong!”
Anders: ”Tack för Sveriges bästa bästa matchprogram!!”
Programkollen”Vi ser med spänning fram emot årets upplagor av Sveriges bästa program. Keep up the good work.”

Beställ årskortet här