Matchprogram Program 2018

Hammarby–IK Sirius, Supportrarnas Matchprogram #1 – 2018

Så här ser det ut – programmet du har i din hand på söndag! För elfte året i följd är det Supportrarnas Matchprogram som sköter utgivningen och vi tänker fortsätta att ge Sveriges bästa fotbollsfans det bästa programmet. Några nyheter i år: vi ger hela storyn om Kennedy, säsong för säsong. I varje nummer får du ett kapitel om vår ikon på ett helt uppslag författat av vår historiker Jonas Cederquist. En annan nyhet är att vi låter Gustaf Granqvist (som också syns i 08 Fotboll och hörs i Bajenpodden) resonera kring motståndarlag och Allsvenskan i stort.

De stora spelarintervjuerna fortsätter givetvis som tidigare och i nr 1 är vi glada över snacket med Erkan Zengin. När han blev klar kände vi genast ”honom vill vi ha”. Läs Per Cornells intressanta intervju nu när han kommit hem.

Mer i nr 1: Damlaget, grattis till Uffe Eriksson, snack med bortatränare, bowling (!), lagbild från genrepet, Hammarbyism på temat bortaresor, ny panel och all nödvändig statistik.

Köp programmet på Södermalm eller utanför arenan av våra säljare. Finns också i 69:ans Tobak på Götgatan 69. 30 kr kontant eller via swish 1234 1817 98.