Matchprogram Program 2018

Hammarby–IF Brommapojkarna, Supportrarnas Matchprogram #2 – 2018

Kung Paulsen pryder årets andra allsvenska matchprogram. I vår stora intervju med honom berättar han bland annat om hemligheten bakom sin  löpstyrka och fenomenala förmåga att vinna nickdueller. Den visade han ju upp mot IFK Göteborg i omgång 2. Han berättar också om hur många mål han räknar med att göra i årberoende på vilken position han spelar på.

Numret innehåller också del 2 av ”Dokument Kennedy” som är Matchprogrammets hyllning till ikonen. Varje nummer under säsongen kommer att behandla en säsong i Kennedys Hammarbykarriär. Författaren och idrottshistorikern Jonas Cederquist tittar denna gång närmare på säsongen 1999 – debutsäsongen och det året när Kennedy var nominerad till Sveriges sexigaste man!

Dessutom: intervju med damlagets Ellen Gibson som spelat i Hammarby sedan hon var fyra år, intervju med BP-tränaren och reportage från den populära stadsvandringen i Hammarbys fotspår.

Detta program och tidigare nummer finns att beställa i vår webbshop. Det säljs också på matchdagen på Södermalm eller utanför arenan. Finns också i 69:ans Tobak på Götgatan 69. 30 kr kontant eller via swish 1234 1817 98.