Matchprogram Program 2018

Hammarby–IFK Norrköping, Supportrarnas Matchprogram #3 – 2018

Supportrarnas Matchprogram har liksom alla andra som är engagerade i Hammarbyfotbollen varit på tårna ordentligt denna vecka med två matcher på tre dagar.

– Lite slitigt men också väldigt roligt – och vi tycker att vi fått till ett riktigt bra nummer mot Norrköping trots det tajta schemat, säger matchprogrammets redaktör Magnus Hagström.

Den stora spelarintervjun i Norrköpingsprogrammet är med Simon Sandberg – en spelare som var på Bajens Summer Camp som 15-åring och då blev intervjuad av Gustav Gelin för hammarbyfotboll.se. När de nu tar upp bekantskapen igen är Simon etablerad elitspelare med en utlandssejour bakom sig. Krönikören Granqvist funderar kring projektet Norrköping och tränaren Jens Gustafssons förmåga att lyfta spelare som misslyckats hos andra. Pekingtränaren är förstås också intervjuad själv också. I panelen snackas det matchtröjor och reklamtryck och programmet har hälsat på hos podden Än Går Det Vågor.

Dokument Kennedy fortsätter med säsongen 2000 – ett år då vår kapten tog klivet från talang till nyckelspelare. Ni vet väl förresten att Kennedy – om han spelar mot Norrköping – gör tävlingsmatch nr 300 i Hammarbytröjan? 

Har ni missat de två tidigare artiklarna i Dokument Kennedy finns alla tidigare nummer tillgängliga i vår webbshop.

Damsidan jublar åt nyrenoverade Hammarby IP och så grattar programmet en gammal publikfavorit som fyller 50 år samma dag som Norrköpingsmatchen spelas. Lasse Asp kommer många ihåg – här får han tillfälle att berätta om höjdpunkterna i karriären. Övrig Hammarbysport i detta nummer är en text om ursprungsföreningen, Hammarby Rodd, som arrangerar Bajen Rowing Race i Årstaviken den kommande helgen.

Sammantaget handlar det om 32 innehållsrika sidor för 30 kr. Säljarna håller till på Södermalm och utanför arenan. Det går också bra att handla mitt program i 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69. Köp med swish 1234 1817 98 eller kontant.