Matchprogram Program 2018

Hammarby-AIK #6 – 2018

På´t igen! Nu är det tätt mellan matcherna men med det spel och de resultat vi får uppleva är det ett nöje att ta fram nya matchprogram. Till söndagens match mot AIK har vi intervjuat en av de viktigaste kuggarna i framgångssagan – den hygglige och glade men framför allt skicklige innermittfältaren Serge-Junior Martinsson Ngouali. Vi hänger med Junior ut till hans gamla kvarter nära Grimsta IP och får bland annat hör hur mycket hans dåvarande tränare Stefan Billborn betydde för honom i ungdomsåren.

I programmet också en karta över Bajenland. Med hjälp av siffror från säsongskortförsäljningen har vi ringat in kärnområdet vars gränser kanske inte förvånar någon – men här bekräftas vilket vårt hjärtland är med siffror. Som bonus berättar vi också hur många säsongskortköpare vi har med postadress Leksand. Även supporterpanelen snackar lokalförankring denna gång.

Kennedyserien fortsätter med säsongen 2003, ett år som var ganska tufft för vår legendar. Kennedy var på väg ut i Europa och kom inte överens med Hammarby om förlängt kontrakt. Det var till och med så att styrelsen ville stänga av Kennedy från spel, något som dåvarande tränaren Anders Linderoth vägrade gå med på.

Vidare bjuder vi på Gustafs krönika, intervju med AIK:s assisterande tränare Patric Jildefalk, analys av damlagets säsong så här långt och info om Hammarbys boxningsgala Bajen Rough House. Och så grattar vi ännu en legendar: Matte Werner som fyller pensionär.

Köp programmet av säljarna på Söder och utanför arenan. Eller i 69:ans Tobak som har program redan på fredag eftermiddag. 30 kr kontant eller swishat till 1234 1817 98.