Matchprogram Program 2018

Hammarby-GIF Sundsvall, Supportrarnas Matchprogram #4 – 2018

Årets fjärde allsvenska nummer innehåller massor av intressant stoff, bland annat har årets serie ”Dokument Kennedy” kommit till det minnesvärda året 2001. ”Det är jag, bollen och publiken” säger Kennedy om det faktum att han detta år är förstavalet som straffläggare. Minns 2001 och Kennedy med hjälp av Jonas Cederquists fina text.
Mer i matchprogrammet Hammarby-GIF Sundsvall: rejält snack med Khalili. Vanligtvis brukar vi försöka göra huvudintervjuerna hemma hos spelaren i fråga – den här gången blir det tvärtom och Khalili åker ut till Sätra och hälsar på Matchprogrammets skribent Tommy Fagerberg.

Vi tar också ett grepp på utvidgningen av klacken på kortsida till att också omfatta övre sektionen. Hur blev det?
Damsidan intervjuar amerikanska succéförvärvet Kelly Conheeney som inledde Bajenkarriären med inhopp och mål.
Hammarbygrundaren Schönthal har vaknat till liv och vill begrava underdogmyten kring Hammarby.
Och så presenterar vi ett scoop om ölsponsorn S:t Eriks och Hammarbys gemensamma historik! Nyckelord: Nacka Skoglund, VM58, ”öl som läskar efter bataljen”. Och som alltid: bortatränare, Gustafs krönika, statistik.

Köp programmet i vår webbshop.