Matchprogram Program 2018

Hammarby-Östersund #7 – 2018

Dags igen! I nya matchprogrammet (Hammarby-Östersund 9 juli) får du chansen att hänga med Stefan Billborn i Rågsved, kultförorten där han växte upp och började träna ungdomar.

Redaktör Hagström, fotograf Fridén och Stefan drog runt en eftermiddag och hann med gräsplätten ”San Siro”, en titt på porten till den nedlagda ungdomsgården i Hagsätra, Råggans Beverly Hills, fiket och idrottsplatsen där Billborn formade fotbollstalanger i Rågsveds IF. Vi hann ställa en hel del frågor om fotboll också! Läs intervjun och allt annat i det 32-sidiga Östersundsprogrammet. Ur innehållet: Gustaf G sågar ÖFK i sin krönika, koll på vad som händer med gamla Söderstadion, supporterpanel om hur man får tiden att gå under ett VM-uppehåll, Kennedy om landslagsåren, Vad hände sen med Christophe Lallet, intervju med nye damtränaren Isak Dahlin, snack med Östersunds lagkapten Brwa Nouri.

Köp programmet innan match på Söder, i 69:ans Tobak eller av säljarna utanför arenan. 30 kr cash eller swish. Går också att beställa i Supportrarnas Matchprograms webbshop.