Matchprogram Program 2018

Hammarby – Elfsborg #12 – 2018

Äh, nu har vi väl deppat klart efter derbyförlusten? Nya tag, mot Europa! Nu står Elfsborg för motståndet och i matchprogrammet hittar du allt som behövs för att blicka framåt.

Ja, nu gäller verkligen att vi inte tappar modet resten av säsongen. Matchprogrammet bjuder denna gång på Tankovic-intervju (endast en fråga om kebabrestaurangen Palmyra), Hammarbyism-vinjetten synar alla dessa insamlingsinitiativ som görs till förmån för Hammarby, Kennedyserien är framme vid 2015 och allsvensk comeback, Ingenjör Schönthal har hittat en släkting som numera kränger matchprogram utanför Nya Söderstadion. Gustaf G synar Elfs i sin krönika och tränaren är som vanligt intervjuad. Vi har snackat med Jörgen Hjort i Bajenpartiet om det förestående Biraloppet. Lite damhandboll fanns det plats för också.
– Allt som allt ett lysande nummer, om jag får säga det själv, hävdar redaktör Hagström och fortsätter:
– För övrigt vill jag bara säga: Go Bajen Go!

Köp programmet av säljare utanför arenan eller på Söder, alternativt hos 69:ans Spel & Tobak. 30 kr kontant eller via swish 1234 1817 98.