Matchprogram Program 2018

Hammarby – Kalmar #14 – 2018

Äntligen hemmamatch igen! Efter ett nästan månadslångt uppehåll får vi äntligen se vårt lag på hemmaplan igen. Senast mot IFK Göteborg gick det ju bra, nu tar vi Kalmar också.

Matchprogrammet denna gång bjuder på en intervju med en av våra bättre spelare under hösten – men också en som är förhållandevis anonym. Martin Ridderstolpe har träffat Mads Fenger och mötet utmynnar i en fin intervju där Fenger bland annat berättar att han var två centimeter från spel i belgiska ligan. Hela storyn får du om du köper programmet.

Vidare har vi snackat med vikarierande Kalmartränaren Henrik Rydström och träffat legendaren Petur Marteinsson som berättat om hur mycket Bajen betyder för honom. Du kan läsa om Skånebajarna, om hockeypodden Ingen ko på isen. Gustafs krönika om Kalmar (rubrik: ”Alltid ett helvete att möta Kalmar…), om Hammarbys innebandydamer och så har vi en minnestext om supportern Peter Jansson som gick på det mesta och ofta fotodokumenterade sina matchupplevelser.

Givetvis fortsätter också Dokument Kennedy som nu är framme vid säsongen 2017.

Köp matchprogrammet av säljarna utanför arenan eller i 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69. 30 kr kontant eller via swish 1234 1817 98. Du hittar även matchprogrammet i vår webbshop.