Nyheter

Skaffa Supportrarnas Matchprograms säsongskort 2019!

Det enklaste att sättet att förse sig med Suportrarnas Matchprogram inför Hammarbys allsvenska matcher är att förhandsbetala. Du får då Supportrarnas Matchprograms säsongskort och kan hämta ut ditt ex av valfri försäljare runt arenan. För dig som köper kortet före eller under gruppspelet i cupen bjuder vi på årets två första program. 

Under 2019 kommer Supportrarnas Matchprogram att gå upp i omfång och omfatta 40 sidor per nummer. Lösnummerpriset kommer att vara 40 kronor, men som förhandsköpare har du rabatt. Genom att teckna dig för förhandsbetalning och betala 550 kronor blir du förhandsköpare (ordinarie pris för 15 nummer = 600 kronor).

Du köper Supportrarnas Matchprograms säsongskort i vår webbshop

Matchprogrammets årskort skickas till dig innan premiären. Ytterligare information om villkor hittar du nedan.

Förhandsbetalning innebär att du har rätt att hämta ut ett exemplar av Supportrarnas Matchprogram varje allsvensk match (cupmatcher ingår inte i detta erbjudande). Programmet får du genom att visa det kort du erhållit för någon av säljarna utanför arenan. Tänk på att matchprogrammets säljare själva är supportrar och vill se matchen; kommer du sent kan Supportrarnas Matchprogram inte garantera att du får ditt exemplar. Det finns också en möjlighet att prenumerera och då få programmet hemskickat i brevlådan efter match. Du som är intresserad av en sådan prenumeration kan mejla till kontakt@supportrarnasmatchprogram.se.