Matchprogram Program 2019

Hammarby – Varberg – Cupprogram #1 – 2019

 

Säsongens första tävlingsmatch innebär att Supportrarnas Matchprogram är tillbaka. Vi bjuder på 16 späckade sidor inför cupmötet med Varbergs BoIS.

I årets första nummer har Tommy Fagerberg intervjuat Hammarbys tränare Stefan Billborn.

Programmet presenterar också säsongens nya Hammarbyspelare och hälsar dem välkomna. Vi bjuder på en text om de spelare som lämnat inför spelåret och har gjort en artikel om futsallaget med fokus på målvakten Benny Lekström. Matchprogrammet gratulerar Ronnie Hellström som fyller 70 år. Dessutom cupinfo med speldatum och förutsättningar, intervju med Varbergs tränare Joakim Persson samt tre spelarprofiler att se upp med i Varberg. Kort och gott – ett toppnummer!

Vid gruppspelsmatcherna i Svenska cupen gör redaktionen 16-sidiga program som säljs för 20 kronor. Programmet köper du av säljarna utanför arenan eller i 69:ans Tobak på matchdagen. 20 kr kontant eller swish 1234 1817 98.

Det går också att beställa här