Nyheter

Matchprogrammet laddar upp med Kennedy inför öl-lanseringen

När Kennedy kallar så ställer Supportrarnas Matchprogram upp. Fredag 15 mars lanseras ölen KX – ett samarbete mellan Kennedy Bakircioglu och bryggeriet S:t Erik. Världspremiären äger rum på Bajenkrogen Charles Dickens och dagen till ära öppnar även en Kennedyutställning där Supportrarnas Matchprogram har dragit sitt strå till stacken för att hylla en av våra största hjältar.

KX Speciallager heter den öl som S:t Erik tillsammans med Kennedy Bakircioglu arbetat fram under vintern. På fredag den 15 mars klockan 19 blir det releasefest på Charles Dickens på Folkungagatan. Samtidigt som de första flaskorna öppnas upp invigs även en utställning med föremål och bilder från Kennedys fantastiska karriär.

Supportrarnas Matchprogram missar inte ett tillfälle att hylla en av våra största hjältar genom tiderna och har bidragit med material till utställningen. Under releasekvällen kommer även redaktör Magnus Hagström att intervjua både Kennedy själv och de bryggare på S:t Erik som skapat ölen tillsammans med vår nyligen pensionerade lagkapten.

Se videon där Supportrarnas Matchprogram tar ett snack med Kennedy inför fredagens releasefest.

Vi ses fredag 15 mars klockan 19 på Charles Dickens!