Matchprogram Program 2019

Hammarby – Kalmar #1 – 2019

Säsongens första allsvenska program är här. Ett 40-sidigt matchprogram späckat med mycket läsning.

Den stora spelarintervjun är med  Jeppe Andersen som strax innan intervjun förlängde sitt kontrakt med Hammarby och blev utsedd till en av två lagkaptener. Jeppe berättar om hur han tänker framåt och varför han utvecklades så mycket förra året, något vi också kan visa siffror på.

Vi har också träffat två representanter från Tifogruppen som berättar om sitt arbete med det magiska Kennedy-tifot och även om det tifo de har förberett för premiären.

Den nya historikserien skildrar Hammarbys målvaktshistoria och startar med den förste stormålvakten Victor ”Kucku” Ohlsson. Vi presenterar också Supporterpanelen som 2019 består av Sarah Skinner, Robert Plaszczyk, Hanric Wauge och Jeanette Rylander. Dessutom en stor genomgång av damlagets nya trupp samt intervju med deras sportchef Johan Lager.

Nyheter för året är quiz, inslaget ”Jag och min tröja” och ”Connections” där vi tittar på samband med dagens motståndare – denna gång epoken Nanne Bergstrand.

Dessutom som vanligt intervju med bortatränare,  statistik, bilder, laguppställningar. Supportrarnas Matchprogram går mot sin bästa säsong hittills!

Vid allsvenska matcher i Svenska cupen gör redaktionen 40-sidiga program som säljs för 40 kronor. Programmet köper du av säljarna utanför arenan, kontant eller swish (1234 1817 98).  Eller i 69:ans Tobak på matchdagen.

Det går också att beställa programmet eller köpa vårt säsongskort här!

För er som vill inleda premiärhelgen tillsammans med oss bjuder vi in till release fredag den 5 april mellan 17.00 och 20.00 på Charles Dickens. Läs mer om releasen här!