Matchprogram Program 2019

Hammarby – Norrköping #6 2019

Inför hemmamatchen mot Norrköping står mycket på spel. För båda lagen. Ett nytt 40-sidigt matchprogram reder ut förutsättningarna.

I detta nummer har vi träffat Gianluca Curci. Vi tog målvaktsprofilen till klassiska Café dello sport på Högalidsgatan för att prata Roma, Hammarby och framtid. Till vår hjälp denna gång hade vi skribenten Olov Hyllienmark som är flytande på italienska – vilket fick Curci att öppna upp sig.

Vi har också träffat upphovsmannen till den fantastiska sajten hifhistoria.se. För er som inte har bekantat er med den kan vi varmt rekommendera att göra det. Benjamin Thorén har lagt ner ett enormt arbete på att samla hela Hammarby IF:s historia på ett ställe. Resultat, viktiga händelser, souvenirer och mycket mer.

Vi fortsätter vår historieskrivning om Hammarbys målvakter, denna gång ligger huvudfokus på Sven Lindberg, målvakten som senare blev Ronnie Hellströms målvaktstränare. Vi har också tagit ett snack med damlagets Felicia Saving.

I detta nummer har vi genomfört ett stort öltest. Vi har låtit de rutinerade öldrickarna Johnny Holmqvist och Johanna Elffors Sjödin utvärdera de två Bajenikonerna Kenta och Kennedys egna ölmärken. Slutresultatet återfinner ni i programmet.

Som vanligt innehåller matchprogrammet en allsvensk krönika signerad Gustaf Granqvist, fyllig bortalagsbevakning, quiz, panelen samt övrig Hammarbyidrott. Dessutom statistik spelare för spelare och omgång för omgång.

Beställ matchprogrammet här!

Solheims succé i sin 100:e Hammarbymatch!