Matchprogram Program 2019

Hammarby – Sirius #4 2019

Inför årets fjärde hemmamatch är förväntningarna skyhöga. Ett nytt 40-sidigt matchprogram är här.

I detta nummer har vi träffat Darijan Bojanic. I Matchprogrammets stora intervju slår vi hål på myten om att Bojanic inte är tillräckligt bra defensivt. Statistiken visar att han är stark på återerövring. Dessutom berättar han om varför han inte vill göra för stora uppoffringar för fotbollen.

Vi har också träffat Bajen Fans nye ordförande Jonas Karlsson Öhlin som berättar om strategin för att få föreningen att växa.

Vi fortsätter vår historieskrivning om Hammarbys målvakter, denna gång ligger huvudfokus på Rune Bladh. Vi har också tagit ett snack med damlagets Astrid Larsson efter segern mot Mallbacken.

Som vanligt innehåller matchprogrammet en allsvensk krönika signerad Gustaf Granqvist, fyllig bortalagsbevakning, quiz, panelen samt övrig Hammarbyidrott. Dessutom statistik spelare för spelare och omgång för omgång.

Beställ matchprogrammet här