Matchprogram Program 2019

Hammarby – Falkenberg #7 2019

Tidningar går ofta ner i sidantal under sommaren – men det gäller inte Supportrarnas Matchprogram. Till matchen mot Falkenberg har vi producerat 40 sidor läsning liksom tidigare under säsongen.

Redaktör Hagström lovar dessutom att detta är ett riktigt bra nummer med mycket rolig och bra läsning. Det blir ju ganska kul när man intervjuar Mats Solheim till exempel – vi får vara väldigt glada att han inte fastnade i piccolo-facket utan tog steget vidare för att så småningom bli Bajenspelare.

Vidare rekommenderar vi intervjun med Jakob Uddeholt som lämnar sitt uppdrag efter sju år i Bajens tjänst där han framför allt byggt upp SLO-tjänsten från noll till vad den är i dag.

Rolig läsning är också ”Ingenjör Schönthals” genomgång av de allsvenska klubbarnas inmarschlåtar med betygsättning 1-5. Köp programmet av våra säljare på Söder eller utanför arenan. Eller i 69:ans Tobak på Götgatan. 40 kr swish eller kontant.

I vanlig ordning hittar du numret i vår webbshop efter matchen.