Matchprogram Program 2019

Hammarby – Helsingborg #9 2019

Ny hemmamatch och nytt fullspäckat matchprogram. Vi träffar Fällman, Junior, Henke Larsson och lär känna ytterligare en målvaktsprofil från förr. 

Nummer 186 av Supportrarnas Matchprogram är här med 40 sidor läsning om Hammarby. Vi har träffat vice lagkaptenen David Fällman för en längre intervju. Han berättar bland annat om känslan när han gjorde sitt första Hammarbymål, hur hans framtidsdrömmar ser ut och inte minst hur han håller sitt skägg i så god trim. 

Vi har också träffat Junior som berättar mer om sin tuffa tid vid sidan av planen. Bland annat får vi veta vad som fick de mörka tankarna att försvinna och vart han åkte för att ta de sista stegen i sin rehabilitering. 

Som vanligt har vi en gedigen genomgång av motståndarlaget och även en intervju med bortatränaren – denna gång med en relativt öppenhjärtig Henrik Larsson. 

I vår serie om Hammarbys målvaktshistoria har vi kommit fram till 1980-talet och har pratat med den keeper som stod i det framgångsrika 82-laget. De flesta av er vet så klart vem han är, men vill ni fördjupa kunskaperna är det en god idé att läsa författaren och fotbollshistorikern Jonas Cederquists text som endast finns tillgänglig i tryckt form i programmet. 

Numret innehåller också damfotboll, Bajenkultur, quiz, krönikor och all tänkbar statistik.

Redan nu finns matchprogrammet att köpa på 69:ans spel & tobak. För er som missar matchen med ändå vill ha programmet finns det att beställa i vår webbshop.