Matchprogram

Hammarby – Sundsvall #10 2019

Ny hemmamatch och nytt fullspäckat matchprogram. Vi träffar Kacaniklic, snackar med Birkir, och lär känna ytterligare en målvaktsprofil från förr – Per Fahlström.

Nummer 187 av Supportrarnas Matchprogram är här med 40 sidor läsning om Hammarby. Vi har träffat en av sommarens stora profiler för en längre intervju – Alexander Kacaniklic. Han berättar bland annat om vägen från lovande ungdomsspelare till att debutera i Premier League.

Vi har också tagit ett snack med Birkir. Hans känslor för Hammarby finns kvar och han drömmer om en speciell sak när det kommer till Hammarby. ”Det finns med på min bucket list”, säger han.

Som vanligt har vi en gedigen genomgång av motståndarlaget och även en intervju med bortatränaren Joel Cedergren.

I vår serie om Hammarbys målvaktshistoria har vi kommit fram till 1990-talet och har pratat med den keeper som dominerade i kassen under många år – Per Fahlström. Författaren och fotbollshistorikern Jonas Cederquists text finns endast tillgänglig i tryckt form i programmet.

Numret innehåller också damfotboll, Bajenkultur, quiz, krönikor och all tänkbar statistik.

Redan från fredag eftermiddag finns matchprogrammet att köpa på 69:ans spel & tobak. För er som missar matchen med ändå vill ha programmet finns det att beställa i vår webbshop.