Matchprogram Program 2019

Så tänker Tankovic om framtiden

Ny hemmamatch och nytt fullspäckat matchprogram. Vi träffar Muamer Tankovic som snackar framtidsplaner och Hammarby Vintertifo som brinner för våra vintersporter.

Nummer 190 av Supportrarnas Matchprogram är här med 40 sidor läsning om Hammarby. Vi har träffat en av årets stora profiler för en längre intervju – skytteligaledaren Muamer Tankovic. Han berättar bland annat om hur han tänker kring den närmsta framtiden och på längre sikt. Någonting har hänt inom honom under sina två år i Hammarby verkar det som.

Vi har också träffat två av medlemmarna i Hammarby Vintertifo som berättar om sina drivkrafter och planer.

I vår serie om målvakter har vi kommit fram till en av senare års stora profiler. Johannes Hopf var den ende spelaren som tog sig igenom degraderingen och de fem åren i Superettan och sedan tillbaka till Allsvenskan med Hammarby. Det glömmer vi aldrig!

Som alltid bjuder vi också på fyllig information om dagens motståndare, bevakning av damlaget, allsvensk krönika av Gustaf Granqvist, quiz, supporterpanelen och mycket mer. Inget av det material vi publicerar i Matchprogrammet har tidigare publicerats på nätet – detta är ett magasin fyllt med unikt material om Hammarby.

 

Redan måndag lunch finns matchprogrammet att köpa på 69:ans spel & tobak. För er som missar matchen med ändå vill ha programmet finns det att beställa i vår webbshop.