Nyheter

Matchprogrammet sponsrar Bajenkvällen!

Matchprogrammet har valt att sponsra damernas match mot Almtuna på Bajenkvällen den 1 februari. Vi ses på Hovet!

Nu står det klart att Supportrarnas Matchprogram kliver in som matchsponsor till Hammarby damhockey under Bajenkvällen. Vi sponsrar damerna med 10 000 kronor och kommer att utse matchens lirare i bägge lagen.

– Att vi väljer att sponsra hockeyn med 10 000 kronor är vårt sätt att bidra till hammarbyismen. Den är ju som bekant mycket större än bara fotbollen, säger Pernilla Olsson, ordförande för Supportrarnas Matchprogram.

Matchprogrammet kommer också att vara matchbollsponsor vid Hammarby handbolls hemmamatch mot Rimbo den 9 februari, och stöttar därmed även handbollen med 10 000 kronor.

– Det känns vackert och stort att vi numera har byggt upp en stabil verksamhet som inte bara borgar för våra egna, tryckta produkter – utan som också kan stötta andra hårt kämpande sektioner När ni köper våra säsongskort, program och årskrönikor bidrar ni samtidigt till dessa insamlingar, säger Pernilla Olsson.

Köp biljetter till Bajenkvällen här

Köp Matchprogrammets säsongskort här

Bilden: Johanna Blomkvist, Hammarby Ishockey.

Foto: Henric Wauge