Nyheter

Skaffa säsongskortet nu – få cupen på köpet!

Matchprogrammet gör som Hammarby Fotboll och bjuder säsongskortköpare på gruppspelet i Svenska cupen. Slå till senast den 19 februari.

Allt fler av våra läsare har valt att skaffa Matchprogrammets eget säsongskort. Många tycker att det är smidigt att slippa trassla med pengar eller swish på matchdagen – med kortet löser man bara ut sitt ex av en säljare genom att visa upp det. En hel del av er köper också kortet för att visa sitt stöd för vår verksamhet.

– Det betyder mycket för oss att känna det stödet. För en ideell förening som Matchprogrammet är det också jätteviktigt för stabiliteten, säger Pernilla Olsson, ordförande för Supportrarnas Matchprogram.

För att tacka alla er som redan har köpt kortet, eller som köper kortet senast den 19 februari, har vi nu beslutat att låta de två hemmamatcherna i gruppspelet i Svenska cupen ingå. För 550 kronor får ni alltså alla säsongens allsvenska matchprogram, inklusive eventuella specialprogram, samt de två cupprogrammen i gruppspelet. Det som ej ingår i säsongskortet är slutspelet i Svenska cupen och Europa League-programmet/-programmen.

– Det känns bra att kunna bjuda våra trognaste läsare på detta. Vi hoppas att så många som möjligt slår till på vårt säsongskort innan cupen startar – det vore roligt om vi också kan slå nytt rekord i antal sålda kort, säger Pernilla Olsson.

Som tidigare år finns det också möjlighet att prenumerera på programmet. Brevlådeprenumerationen kostar 900 kronor och gäller de allsvenska programmen. Även för prenumeranter som slår till före den 19 februari ingår de två cupprogrammen i gruppspelet.

 

Så här funkar vårt säsongskort

Det här ingår: 15 allsvenska matchprogram samt två cupprogram vid beställning före 19 februari.

Så gör du: Visa upp kortet för en säljare på matchdagen för att lösa ut ditt exemplar.

Var köper man kortet: I Matchprogrammets webbshop.

Vad kostar det: 550 kr.

 

Så här funkar vår brevlådeprenumeration

Det här ingår: 15 allsvenska matchprogram samt två cupprogram vid beställning före 19 februari.

När kommer de: Programmen skickas ut i efterhand.

Var köper man kortet: I Matchprogrammets webbshop.

Vad kostar det: 900 kr.