Matchprogram Nyheter

Öppenhjärtig Tankovic i nya numret

Årets andra matchprogram är här. Vi har träffat Muamer Tankovic som ger sin syn på Niko-gate, värvningarna och framtiden.
Supportrarnas Matchprogram satsar hårt redan tidigt denna säsong och bjuder på intervju med en av lagets största stjärnor i cupnumret Hammarby-GIF Sundsvall. Muamer Tankovic berättar om hur tankarna går inför säsongen och hyllar klubbens värvningar inför säsongen.
Nykomlingarna får också en rejäl redaktionell presentation. Läs om David Ousted, Abbe Khalili, Paulinho och Gustav Ludwigson – men också om de som bubblar där under; Aziz Outtara Mohammed, Loue Bayere Junior, Akinkunmi Amoo och Jonathan Tamimi.
   I programmet finns också tränarintervju med Giffarnas Henrik Åhnstrand som konstaterar att det är en tuff uppgift som väntar på Nya Söderstadion, lagbild från mötet med Varberg, tablå med samtliga gruppresultat och tabeller och en artikel där programmet pejlar läget inför handbollsderbyt mot AIK kommande helg. Givetvis också spelartrupper för båda lagen lätt åtkomligt på baksidan av programmet.
Programmet kostar 20 kronor och köps av säljarna utanför arenan, kontant eller via swish 1234 1817 98.
Programmet finns också att köpa på 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69 och går att beställa i SMP:s webbshop.
Innehavare av SMP:s säsongskort löser ut ett exemplar av programmet utan kostnad. Säsongskortet kan beställas hela vägen fram till den allsvenska premiären och kostar 550 kr.