Nyheter

Olsson: Vi skänker 10 000 kronor till boxningen

Ni är många som stöttat oss i Supportrarnas Matchprogram genom att under pandemins mörker köpa våra magasin men nu även vårt cupfinalprogram. Vi är tacksamma för varenda en av er. Alla ni köpare är en förutsättning för att vår verksamhet ska leva. Under måndagen kom beskedet från Hammarby Boxning att deras ekonomiska läge är akut. Uteblivna medlemsintäkter när människor inte kunnat träna som brukligt under pandemin har lett till dåligt kassaflöde. Hyror ska betalas och pengar saknas.

Självklart vill vi stötta boxningen. Tack vare att så många av er köpt vårt cupfinalprogram kunde styrelsen för Supportrarnas Matchprogram under måndagen ta ett beslut att skänka 10 000 kronor till boxningen. En sektion som tar SM-guld och vinner internationella titlar. Men samtidigt också en sektion som gör mycket mer än så. Arbetet med att fånga upp de som behöver gemenskapen extra mycket är vacker. Vi tycker att Hammarby Boxning är ett föredöme.

Tack Hammarby Boxning för det grandiosa arbete ni gör. Tack också till alla som köper Matchprogrammets produkter då det är ni som gör det möjligt för oss att skänka den här summan!

Vill ni stötta boxningen ännu mer så skickar ni själva in pengar på deras swish-konto: 123 205 90 95

Södermalm 25/5-2021, Pernilla Olsson, ordförande i Supportrarnas Matchprogram

Foto: Romus Ramström