Nyheter

Så fixar du årskrönikan före jul

Det här var säsongen när allt hände. På gott och ont. Nu presenterar vi stolt vår åttonde årskrönika – ”Väntat så länge på just den här dan”.

Den längsta säsongen någonsin. Förmodligen också den mest händelserika. Det här var året när vi fick uppleva allt från 8 till 30 000 på läktarna. När vårt damlag etablerade sig i Allsvenskan och tog kommandot som publiklaget i svensk klubblagsfotboll på damsidan. När vårt herrlag tog sin första titel på 20 år. När vi sparkade en uppskattad tränare. När vår vd försvann genom bakdörren. När vi firade magiska Europacupsegrar under ljumma sommarnätter. När vi förnedrades i derbyn. När vi förnedrade i derbyn.

Ur vårt perspektiv var det här ett helt fantastiskt år. Vi förstår naturligtvis att många hade hoppats på en högre tabellplaceringar. Ja, till och med kräver det. Det är ingen orimlig inställning. Men att följa ett lag är också att få vara med om starka upplevelser. Säsongen 2021 är en säsong som nog är oöverträffad ur det perspektivet. Med det sagt: välkomna att återuppleva säsongen i vår årskrönika ”Väntat så länge på just den här dan”. Men ni får vänta lite till, den måste tryckas också!

För dig som vill ha årskrönika före jul gäller följande:

Den 22 december blir det släppfest på Pelikan. Vi finns på plats från kl 17. Som vanligt lär det bli fullsatt och profiltätt. Vi säljer årskrönikan och en hel del andra godbitar ur vårt lager. Redan nu kan vi hinta om att några varor som egentligen är slutsålda kommer att finnas i begränsad upplaga för er som är på plats tidigt. Årskrönikan kommer också att säljas på 69:ans Spel & Tobak samt på Akademibokhandeln i Ringen från den 22 december. Vi kommer dessutom att sälja den på julafton vid Nackas hörna i samband med firandet kl 12.

För dig som vill beställa boken:

Årskrönikan går också att beställa,  Boken  postas den 21 december så många kommer att hinna för den före jul.  Vill du ge bort boken föreslår vi att du skriver in adressen till den som ska få boken i fältet LEVERANS i webbshoppen. Vi kommer att lägga ut fina presentbilder inom kort, som man kan skriva ut och överlämna på julafton om boken ej har kommit fram i tid.

Beställ boken här