Matchprogram

Rea på Matchprogrammets årskrönikor och magasin!

Minns du Nahir Besaras klackmål mot Djurgården 2015?  Ögmundurs straff mot AIK 2016? Tifot ”Från barnsben till gravsten” 2017? Avskedshyllningen till Kennedy 2018? Målrekordsäsongen 2019?

Varje säsong med Hammarby innehåller guldkorn och de finns samlade i bokform. Sedan säsongen 2014 har Supportrarnas Matchprogram gett ut en årskrönika som berättar allt från det gångna året.

-När vi äntligen gick upp till Allsvenskan igen kände vi i matchprogramsorganisationen att det måste manifesteras. Det blev ett perfekt läge att ta nästa steg och inte bara ge ut matchprogram utan även en årsbok, säger programredaktören Hagström.

Nu hakar vi på den allmänna bokrean och erbjuder flera av våra årskrönikor för under hundringen. Här finns bilderna och berättelserna från våra säsonger. Mycket från planen givetvis, men också livet på läktaren som alltid ligger oss varmt om hjärtat. Intervjuer med spelare och storslagna tifokoreografier, matchbilder och läktarbanderoller.  Årskrönikorna får du för 90-99 kr under reaperioden.

Rea också på magasinen som gavs ut under coronasäsongen 2020 där vi blandade ljuv nostalgi med Hammarbykultur av alla sorter.  De unika 68-sidiga tidningarna kostar nu 50-lappen. För att inte tala om hyllningsprogrammet till Kennedy – som vi tvingades trycka en extra upplaga av.

-Kennedyprogrammet som togs fram till hans sista match på Nya Söderstadion gick åt blixtsnabbt. Vi hade kraftigt underskattat intresset och folk hörde av sig i veckor efteråt för att kolla om det kunde finnas något överblivet exemplar. Till slut kände vi att det enda rimliga var att trycka ytterligare en upplaga, säger Hagström.

Titta in i vår reabutik som är öppen fram till och med 15 mars! Passa på innan lagren tar slut helt och hållet.