Nyheter

Säsongskortet är tillbaka

Säsongskortet är tillbaka!

Lördagen den 2 april kommer hela Bajenland att vara på fötter igen. Som vi längtar efter den allsvenska premiären! Vi som gör Matchprogrammet är på tårna, taggade för en rejäl återkomst efter ett par jobbiga pandemisäsonger. Med 40 sidor, ny look och lite nyheter tillsammans med allt det där som självklart ingår i ett anständigt program tänker vi ta oss an denna säsong. Vi tänker vara bättre än någonsin!

Och för att göra det lättare för alla att hänga med på vår resa så kommer vårt eget säsongskort tillbaka. Detta är det absolut enklaste (och billigaste) sättet att förse sig med programmen. Kortet kostar 550 kronor och gäller för de 15 allsvenska matcherna (inklusive det extra tjocka premiärnumret).

-Det här blir 15:e säsongen med Supportrarnas Matchprogram men vi har absolut inte tröttnat, säger redaktör Magnus Hagström, och fortsätter:

-Däremot har vi ett tag varit sugna på att göra om utseendet lite och det här känns som rätt tillfälle. Och när vi satte oss ner för att planera innehållet utgick vi från en 32-sidig mall men märkte snabbt att det inte räckte. Vi kommer därför normalt att göra 40-sidiga program denna säsong men till premiären blir det en ännu tjockare utgåva. Vi vill alla att Bajen ska vara bäst i klassen vad vi än tar oss för och det här är vårt bidrag.

Om man tittar på intresset för matchprogram generellt så har de flesta klubbar inte längre någon tryckt utgåva. Supportrarnas Matchprogram går emot strömmen – eller är det kanske så att vi visar vägen för en kommande renässans?

-Vi vet att många tittar avundsjukt på det vi gör! Men det kanske helt enkelt är så att hammarbyarna är mer benägna än andra supportrar att uppskatta och ta tillvara på den kultur som finns kring en fotbollsklubb. Det har blivit så tydligt med åren att hammarbyismen är en kraft och gemenskap som många vill vara en del av. I vårt eget projekt är vi ungefär 30 som jobbar tillsammans och runt om i Bajenland finns en massa engagemang av liknande slag. Jag brukar säga att Hammarby är som en myrstack med en massa myror som med glädje bär sitt strå och ser den mäktiga stacken byggas på, avslutar redaktör Hagström.

Liksom tidigare kommer Matchprogrammet även att erbjuda brevlådeprenumeration för dig som vill ha programmen per post i den egna brevlådan. Vi återkommer med mer info!

Supportrarnas Matchprograms säsongskort köper du här (och passa gärna på att titta in i shopen).