Nyheter

Bajenquiz och smygläsning av premiärprogrammet

Matchprogrammet ordnar Bajenquiz. Samtidigt släpper vi det allsvenska premiärprogrammet. Ladda inför premiären med oss på Gröne Jägaren.

Vid SMP:s uppstartsmöte i den sedvanliga partylokalen på Folkungagatan i vintras brainstormades det rejält. Vi ville göra något nytt. Som organisation betraktat. Visst hade vi lite nya idéer till själva matchprogrammet och nog filades det på detaljer kring layouten också. Även ny merch var på tapeten. Som vanligt. Men vi ville göra något mer.

– En quiz! sade plötsligt någon. En SMP-quiz! Det blev dödstyst i lokalen. Man hade kunnat höra den berömda knappnålen falla.

– Klart som som fan vi ska ha en sådan, sade Bill.

– Med priser från lagret, sade Bull.

– Hos någon av våra krögare som sponsrar oss, sade Hagström.

Valet föll denna gång på Gröne Jägaren. Vi lade ribban att försöka göra fyra SMP-quiz under säsongen. På olika ställen. Med jämna mellanrum. Mats Wahlgren, en av våra legendariska programförsäljare tillika frågesportsexpert satte inom bara ett par dagar ihop inte bara en, utan två samlingar Bajenfotbollsfrågor för ändamålet.

Torsdag 30 mars sker alltså världshistoriens första SMP-quiz. Avspark 18:30. Förslagsvis kommer du dit vid 18-rycket för att säkra din medverkan. Man tävlar i tremannalag. Kommer du dit solokvist är det ingen fara med det. Då joinar du helt enkelt likasinnade på plats. Mycket välkommen.

Då den allsvenska hemmapremiären äger rum bara ett par dagar senare passar vi på att ha en release för matchprogrammet samtidigt.  Vad mer kan man begära för att stilla premiärabstinensen? Matchprogrammets säsongskort, kanske? Det löser vi på plats också.

VAD: Bajenquiz och smygläsning

VAR: Gröne Jägaren

NÄR: 30 mars från kl 18