Matchprogram Nyheter

Nu laddar vi för cupfinal!

För tredje året i rad är Hammarby i en cupfinal. Följaktligen gör även Supportrarnas Matchprogram ett cupfinalprogram för tredje året i rad.

Cuplaget Hammarby fortsätter att nå framgångar. Som alla vet är det i år damlaget som tagit sig hela vägen till final där de ställs mot Häcken. Matchen spelas tisdag den 6 juni klockan 15 och till dess har Supportrarnas Matchprogram givetvis tagit fram ett program värdigt en final.

– Det är ett fullmatat nummer med en rad grönvita hjältar i fokus och ett påkostat omslag. Vi har bland annat fått till riktigt fina intervjuer med Madelen Janogy, Julia Roddar, Pia Sundhage och Lilie Persson. Stjärntätt innehåll med andra ord, som det ska vara i ett finalnummer, säger Martin Ridderstolpe som varit redaktör.

I övrigt finns inslag som matchstatistik, spelarfakta, bortalagskoll och en aktuell illustration av Salta Bajen givetvis med. Programmet kostar 50 kronor och finns att införskaffa redan från fredagen.

– Att vi får programmet från tryckeriet så pass tidigt gör att vi kan hjälpa till med uppladdningen inför tisdag ännu mer. Den som vill kan alltså avnjuta programmet redan under helgen och varför inte läsa det till tisdagens frukost innan man beger sig ut på stan, säger Martin Ridderstolpe.

Cupfinalprogrammet kommer att finnas till försäljning på 69:ans tobak och på Magic City (Södermannagatan) från fredag eftermiddag. Även under fredagskvällens match Hammarby-Norrköping på Kanalplan kommer vi att ha försäljare. Självklart säljs programmet också runt arenan på matchdag och den som vill kan även beställa numret i vår webbshop (med leverans efter finalen).