Matchprogram Nyheter

Premiärnumret är här!

Supportrarnas Matchprogram inleder sin 17:e säsong med ett fullmatat nummer på 48 sidor. Matchprogrammet hittar du hos 69:an Spel & Tobak, under lördagens releasekväll på restaurang Hallen eller utanför arenan på söndag.

Till premiären passar vi på att släppa ett extra tjockt matchprogram fullt av högintressant innehåll för oss hammarbyare. Det är förstås en guide till aktuell match mot Kalmar FF, men i mångt och mycket också ett magasin med mer tidlöst material.

Huvudintervju i premiärnumret är de senaste årens poängkung, tillika lagkapten, Nahir Besara. Rubriken ”Långsam och gammal men ändå bäst!” skvallrar om några bitar som tas upp i intervjun. Vidare har vi ett snack med assisterande tränare David Selini, analytikern David Sumpter och Twitterprofilen Södergöken. Dessutom presenterar vi en ny spännande supporterpanel, introducerar säsongen historiska tema med fokus på tränare och ger ytterligare en historielektion om den bortglömda legendaren Sigge Öberg.

Programmet kostar 50 kronor och finns redan dagarna innan match på 69:an Spel & Tobak på Götgatan. Kvällen innan match kan den som vill stilla premiärnerverna titta in på restaurang Hallen på Götgatan 85 från klockan 18 för att köpa programmet och mingla med likasinnade inför seriestart. Under matchdag finns förstås våra säljare på Södermalm och runt arenan inför matchstart.

Den som vill få programmet hemskickat kan beställa det i vår webbshop.