Matchprogram

Derbyprogrammet har anlänt!

Då, nu och sen. Så kan man sammanfatta intervjuerna i matchprogrammet till det damallsvenska derbyt mellan Hammarby och Djurgården på Nya Söderstadion. Programmet kostar 30 kronor och säljs utanför arenan.

Huvudperson i årets första derbyprogram är Julie Blakstad. Norskan har haft en frisk start i Bajen, inte minst med två mot Gnaget i cupderbyt på Skytteholm. För Matchprogrammets Harald Berthelsen berättar hon om genombrottet i Rosenborg, tiden i England och nystarten i Hammarby.

– Läsarna bjuds på en lång fin intervju med Julie där vi får veta en hel del om vårt senaste stjärnförvärv. En rolig detalj är hennes minnen från cupfinalen förra året, då hon var i BK Häcken, säger Martin Ridderstolpe som varit redaktör för numret.

Julie Blakstad är nutid och högaktuell inför derbyt på Nya Söderstadion. Hur får vi in då och sen i numret?

– Genom intervjuer med en av fjolårets hjältar i Matilda Vinberg och framtidsnamnet Carmen Cernjul. Matilda berättar om fotbollslivet i London och multitalangen Carmen Cernjul berätta om kommande U17-EM och hur hon tänker kring sin satsning inom både fotboll och friidrott, säger Martin Ridderstolpe.

Med andra ord är det ett fullmatat 16-sidigt nummer som finns att köpa till derbyt lördag den 4 maj. Programmet kostar 30 kronor och kan köpas utanför arenan inför match, på 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69 eller i vår webbshop.