Matchprogram Program 2018

Hammarby-Gais, Supportrarnas Matchprogram – Cupprogram #1 – 2018

Säsongens första tävlingsmatch hemma innebär också att Supportrarnas Matchprogram är tillbaka!
Matchprogrammet värmer upp inför kommande matcher i Allsvenskan med ett 16-sidigt program för 20 kronor med mycket läsning. Intervjuer med Benny Lekström, Gais tränare Bosko Orovic och Olga Ekström. Genomgång av spelarna som lämnat – vart tog de vägen? Välkomsthälsningar till våra nya spelare. Bildsvep från cuppremiären mot Vasalund. Laguppställningar och förutsättningar för det fortsatta cupspelet.
– Jag rekommenderar verkligen Hammarbys fans att läsa vår skribent Tommy Fagerbergs intervju med Benny Lekström, säger programmets redaktör Magnus Hagström.
– Benny berättar om olika spår från sin karriär, man får en fin inblick i ett målvaktsliv. Kul också om att läsa om hur Benny och Max von Schlebrügge blev polare och hur de började fira semester tillsammans.
Köp matchprogrammet från säljarna utanför arenan eller i 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69. 20 kronor kontant eller via swish 1234 1817 98.