Matchprogram Program 2018

Hammarby – Häcken #15 – 2018

Matchprogrammet gör sin största satsning någonsin. Hyllningsnumret till Kennedy blir både tjockare och mer påkostat än vanligt.

– Det här är vårt bidrag till avskedet av en av de största Hammarbyspelarna, säger Magnus Hagström, Matchprogrammets redaktör.

Redan inför Kennedys sista säsong tog Supportrarnas Matchprogram beslutet att avskedet skulle genomsyra samtliga program hela året. Hans karriär har skildrats år för år i artikelserien ”Dokument Kennedy”.

Inför klubbikonens avskedsmatch har Supportrarnas Matchprogram tagit fram ett ambitiöst hyllningsprogram.

– Vi har planerat för det här hela säsongen. Planen har hela tiden varit att sista matchen göra ett hyllningsnummer till Kennedy. Nu har vi arbetat oerhört intensivt de sista veckorna med programmet. Vi bestämde att det verkligen skulle synas hur stor han är för oss. Nu går vi upp till 52 sidor vilket innebär 20 sidor extra läsning om Kennedy, säger Magnus Hagström.

 Hyllningsprogrammet innehåller en lång intervju med Kennedy – ett möte mellan honom och Magnus Hagström 19 år efter deras första intervju då Kennedy var 18 år. Cirklar sluts och Kennedy berättar om sin nya hemmaplan – sommarstället på Ingarö.

Förutom detta innehåller numret en frisparksspecial, karriärlinje i bild av vår fotograf Hasse Fridén som följt hela Kennedys karriär, ett Kennedykryss, statistik och mycket mer.

Programmet kostar 50 kronor. Som vanligt kommer det att säljas runt arenan. Matchprogrammets säljare kommer också att gå runt på krogarna före match. Dessutom kommer ett visst antal försäljare finnas utanför arenan efter matchen för dem som inte hunnit få tag i programmet före match. Programmet kommer också att finnas tillgängligt på 69:ans Tobak (Götgatan 69) och då redan från fredag eftermiddag.

För dem som missar matchen eller av annan anledning vill ha programmet i brevlådan så går det bra att beställa det i webbshoppen redan nu, även om det skickas först efter att matchen är spelad. Posten tar 36 kronor i porto, och priset i webbshoppen är 100 kronor.