Matchprogram Nyheter

Detta gäller kring helgens matchprogram!

Cupkvartsfinalen Hammarby-IFK Göteborg spelas som bekant vid ett senare tillfälle. DÅ programmet redan var tryckt när detta besked kom finns ett potentiellt kultnummer till försäljning.
– Sen organisationen Supportrarnas Matchprogram började ge ut program 2008 har vi kommit ut till varje seriematch och från och med semifinalen 2010 även till alla cupmatcher. Det var självklart för oss att ge ut ett matchprogram eftersom vi trodde att matchen skulle spelas på söndagen, säger Magnus Hagström redaktör för Supportrarnas Matchprogram.
Troligen kommer vi att gå back på detta nummer beroende på de speciella omständigheterna men hoppas att alla som värnar om programmet stöttar utgivningen.
Det kommer denna gång att finnas två sätt att skaffa Matchprogrammet:
1. Köpa i 69:ans Spel & Tobak.
2. Beställa programmet i webbshoppen. Det skickas då ut efter match och landar i brevlådan i nästa vecka.
Programmet innehåller bland annat en längre intervju med Tim Söderström och en intervju med Göteborgstränaren Poya Asbaghi.

Observera att kvartsfinalprogrammet inte ingår i vårt säsongskort. Där har vi samma policy som Hammarby Fotboll som bjöd sina säsongskortsinnehavare på de båda gruppspelsmatcherna i cupen men inte i det resterande cupspelet.

Upplev hela den allsvenska säsongen med Matchprogrammet! Med vårt säsongskort för 550 kr löser du ut dit exemplar i samband med matchen och slipper trassla med pengar eller swishnummer. Kortet finns till försäljning hela vägen fram till säsongsstart.