Nyheter

Magasin nr 2 är här – programmet pausas

Det blir inga matchprogram till matcher utan publik. I stället fortsätter vi att utveckla vårt kvalitetsmagasin om Hammarby, i väntan på att vi får återse er runt arenan.

 

Nummer 2 av Supportrarnas Magasin är klart – 68 sidor om alla tänkbara sidor av företeelsen Hammarby. Det sportsliga, kulturen, musiken, historien, maten, läktarkulturen … Vi vågar lova att ni inte kommer bli besvikna.

Samtidigt har vi kommit fram till följande beslut: vi pausar vår programutgivning. Så länge det inte spelas matcher där supportrar är välkomna på ett normalt sätt, kommer vi i stället fokusera på att göra fler nummer av Supportrarnas Magasin. Det första numret utkom i maj och blev en stor succé, det finns att efterbeställa här!

 

Beslutet har inte varit lätt att fatta eftersom vi brinner för att göra matchprogram. Det hade kanske varit möjligt att göra program trots publikrestriktionerna, men det hade troligen tagit knäcken på oss både ekonomiskt och mentalt. En stötesten har också varit hur vi ska kunna leva upp till våra säsongskortsköpares och prenumeranters förväntningar. Lösningen har blivit följande: alla med vårt säsongskort eller som tecknat prenumeration kommer att få Supportarnas Magasin hemskickat i stället för program. Vår plan är att ge ut magasinet regelbundet så länge publikrestriktioner pågår. När vi övergår till att göra program igen återgår allt till det vanliga.

Nummer 2 av magasinet kommer från tryck den 5 juni och postas samma dag till våra säsongare och prenumeranter. Det går fortfarande att skaffa säsongskortet här och på så sätt automatiskt få kommande utgivning av magasinet i brevlådan.

Alla ni som förbeställer magasinet före nästa helg kommer med i utskick 2 som går till post måndag den 8 juni.

För er som hellre vill köpa programmet över disk kommer det att finnas på 69:ans Spel & Tobak från mitten av den veckan.

Mer om innehållet i nr 2:

  • Musikerna Magnus Carlson och David Ritschard har satt tänderna i de bästa vinylskivorna med Bajenmusik.
  • Damlagets Emma Jansson gillar att nye tränaren för in idéer från herrfotbollen. Bland annat vill hon se ett rakare snack och att spelarna ska bli bättre på att ge och ta kritik.
  • Nestorn Stefan Magnusson berättar hela historien om Hägerstens Hot Heaven hösten 1982.
  • Matreportage med fokus på grönvita rätter.
  • Bildreportage om ett läktarfenomen som väcker starka känslor.

Samt väldigt mycket mer.

 

 

Vi är extremt glada över att så många uppskattade första numret och hoppas att magasinet blir vår livlina under denna extrema fotbollssäsong! Som många andra verksamheter har vi tappat merparten av våra intäkter till följd av virusutbrottet. Ni beställer magasinet och våra övriga produkter här!

Vi ses snart igen!