Nyheter

”Vi ses snart igen”-duon har fått vinylfeber

I nr 2 av Supportrarnas Magasin träffar vi musikerna Magnus Carlson och David Ritschard och låter de botanisera bland alla tiders Bajenvinyl. Vi lär också känna vår danske målvaktsprofil David Ousted.

Det andra numret av Supportrarnas Magasin utkommer den 8 juni till Matchprogrammets säsongskortsköpare och prenumeranter. Dagarna efter kommer det till övriga förbeställare och runt den 10 juni släpps magasinet till försäljning på 69:ans Spel & Tobak.

Låten ”Vi ses snart igen” slog ner som en bomb i Bajenland – lägligt nog har magasinet en längre intervju med duon Magnus Carlson och David Ritschard. Vi har låtit de båda musikerna diskutera Hammarbymusik i allmänhet och utgivna Bajenvinyl i synnerhet. Bland annat plockar de ut sina favoriter och delar med sig av sina tankar kring utbudet.

Vi bjuder också på ett underbart bonusmaterial i form av en fullständig förteckning över alla utgivna vinylskivor med Hammarbykoppling inklusive bilder.

 

Bajen Fans grundare Stefan Magnusson lämnar också sitt bidrag till musiktemat i detta nummer. Han berättar den fantastiska bakgrundshistorien om hur det gick till när sambaorkestern Hägerstens Hot Heaven kuppade till sig elektricitet till sin förstärkare på Ullevi i det första finalmötet mot IFK Göteborg 1982.

 

Inför säsongsstarten har vi gjort en längre intervju med fystränaren Jimmy Lidberg. Det är intressant att höra honom berätta om hur lagidrottare kan hitta inspiration i hur individuella idrottare arbetar. Men också vem som är starkast och snabbast i laget. Vi har också träffat David Ousted. En match fick han göra innan säsongen pausades. Nu har han slagit sig till ro med familjen i Enskede. Här berättar han mer om sina framtidsplaner.

– Första numret av Supportrarnas Magasin mottogs väldigt väl. Vi ville göra något som kunde glädja oss själva och Bajenland och tillät oss att göra texter om sådant vi burit på länge. Att göra samma grej till ett andra nummer är såklart svårare, men jag måste säga att det blivit väldigt lyckat igen, säger redaktör Magnus Hagström.

Supportrarnas Magasin innehåller 68 sidor och kostar 99 kr.

Alla med Matchprogrammets säsongskort eller prenumeration får magasinet hemskickat som ersättning för uteblivna matchprogram. Läs mer om det här!

Det går också att beställa magsinet i vår webbshop!

Eller att köpa det över disk på 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69. Detta från och med 10 juni.