Matchprogram Nyheter

Smilla x2 i derbyprogrammet mot AIK

Innan det damallsvenska uppehållet väntar ett derby mot AIK på Nya Söderstadion. Till matchen har vi tagit fram ett 16-sidigt matchprogram fullmatat med Bajenläsning!

I derbynumret mot AIK intervjuar vi två succéspelare som delar förnamn. Det handlar om Smilla Vallotto och Smilla Holmberg som båda har gjort fina avtryck på senare tid.

I den längre intervjun har vi träffat Smilla Vallotto som under sitt knappa år i Hammarby har varit med och spelat hem ett SM-guld. För matchprogrammets Harald Berthelsen berättar hon bland annat om varför hon valde Hammarby, vägen mot EM med det schweiziska landslaget och hennes svenska smeknamn.

Derbynumret innehåller också ett snack med Smilla Holmberg som fått ett ordentligt genombrott. På senare tid har Holmberg gjort många starter på ytterbacksplats i Damallsvenskan och dessutom fick hon som 17-åring debutera i U23-landslaget tidigare under sommaren.

Utöver intervjuer med dessa två riktiga framtidsnamn innehåller programmet motståndarkoll, publikröster från Kanalplan, Salta Bajen och sedvanliga siffror och statistik från säsongen.

Matchprogrammet kostar 30 kronor och går att köpa av våra säljare utanför arenan innan matchen. Dessutom finns det hos 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69 och i vår webbshop.