Matchprogram Program 2018

Hammarby-Djurgårdens IF #11 – 2018

Derbyfeber? Lugna nerverna med läsning av matchprogrammet!

Det aktuella numret mot Djurgården innehåller flera intervjuer – Johan Wiland som nyligen hållit sin hundrade allsvenska nolla, Sebastian Bojassén om den tuffa tillvaron i Colombia och hans fotbollsprojekt där, Özcan Melkemichel som slipper snacka derbyspöke men i stället förhörs om Djurgårdens dåliga form, legendaren Kenta Ohlsson (Mr Hammarby!) som fyller 70, Sejde Abrahamsson som fått chansen i damernas U23-landslag, Bajenchaffisen ”Nalle” Roos som kört Hammarbyspelare i 20 år, Pablo Piñones-Arce om U21-laget.

Dessutom: Dokument Kennedy om säsongen 2014 då vår president gjorde 17 mål och förde upp Bajen i Allsvenskan. Supporterpanelen med derbytankar, Gustafs krönika om Djurgårdens svårigheter att hitta rätt spelare för att etablera sig i toppen. En ledare där redaktören är skeptisk till införandet av VAR.

Köp på matchdagen på Södermalm eller utanför arenan. Eller redan nu i 69:ans Spel & Tobak. Du kan också beställa programmet i Matchprogrammets webbshop och få det skickat.