Nyheter

Hyllningsprogrammet tillfälligt slutsålt!

Det har varit stor efterfrågan på hyllningsprogrammet. Nu är det tillfälligt slutsålt.  Men vi utlovar ett rikt Kennedymaterial i årskrönikan ”BAJEN, BIRA – KARNEVAL”.

Vi är helt överväldigade av det stora intresset för vårt hyllningsnummer till Kennedy! Stort tack för all uppskattning vi har fått. Det värmer något enormt. Stort tack också för den här säsongen som vi själva anser vara Matchprogrammets starkaste hittills.? Med facit i hand borde vi ha tryckt ännu fler Kennedyprogram, men det var väldigt svårt att förutse hur många som annars inte brukar köpa våra program som skulle göra det denna gång.

Men nu är programmet helt slutsålt för tillfället och vi kommer att skicka ut de sista 75 exemplaren under den närmsta veckan. Tyvärr kommer vi inte att hinna svara på frågor och mejl om det slutsålda programmet nu eftersom vi är ideellt arbetande supportrar som har mycket annat att stå i på dagarna. Bland annat att producera årskrönikan för 2018.

För er som inte har lyckats komma över ett program hänvisar vi till årskrönikan ”BAJEN, BIRA – KARNEVAL”. Den kommer att innehålla ett omfattande material om Kennedys hela karriär på cirka 35 sidor. Dessutom kommer vi att fylla på med det bästa från hyllningsprogrammet och självklart ett rikt bildmaterial från avskedsmatchen. Som vanligt innehåller också årskrönikan allt annat från denna fantastiska säsong tillsammans med nya intervjuer och analyser!

Vi kan nu också erbjuda ”Kennedy for president”-tröjan i alla storlekar.