Nyheter

Mellan hopp och förtvivlan

När allt kändes som mörkast i våras följde vi vår devis: ”Fråga inte vad Hammarby kan göra för dig, fråga vad du kan göra för Hammarby.” Det resulterade i Supportrarnas Magasin. Här kommer nu det fjärde och sista numret för året. Men vi utlovar ytterligare två mäktiga produktioner före årets slut –dock av annat slag! Hur nästa år artar sig vågar vi inte sia om riktigt än, men att vi fortsätter i någon form är helt klart!

Vi vill passa på att tacka våra säsongare och brevlådeprenumeranter för att ni har stått bakom oss och accepterat magasinet och cupprogrammen som fullgod ersättning för uteblivna matchprogram. Det är många fotbollsklubbar som har skrutit över höga procentsiffror kring hur många som ”står kvar”. Här kan vi konstatera att ni är oslagbara eftersom SAMTLIGA står kvar. Tillsammans med alla er andra som har köpt magasinet och våra andra produkter har det bidragit till att vi har kunnat hålla maskineriet bakom vår verksamhet igång.

I detta nummer har vi låtit Osynliga handen pressa vd Henrik Kindlund rätt hårt kring de ekonomiska risker klubben tog inför säsongen. Magnus Hagström har hälsat på hemma hos familjen Aimar Sher. Vår nyblivne pappa Martin Ridderstolpe  har också tagit en barnvagnspromenad med med några av herrlagets småbarnspappor. Inför slutstriden i Elitettan har vi träffat brassestjärnan Carol Rodrigues som berättar mer om sin bakgrund och sina framtidsplaner. Vi bjuder dessutom på fotograf Martin Nauclérs mäktiga portfolio. Det finns ingen fotograf som så tålmodigt har dokumenterat vår supporterkultur. Detta är en ren bildskatt! Mer ur innehållet: Billys drömelva, JO och Äpplet, Tuborg, Mica Eriksson, korsord …

Som vanligt ingår magasinet för alla er som har något av våra två abonnemang: säsongskort eller brevlådeprenumeration.

Beställ Supportrarnas Magasin samt våra andra produkter här

Nr 4 postas den 2 november.