Matchprogram

Köp matchprogrammet till damernas hemmapremiär!

När de regerande svenska mästarna premiärspelar på Nya Söderstadion söndag den 21 april har Supportrarnas Matchprogram förstås tagit fram ett matchprogram!

Precis som tidigare satsar Supportrarnas Matchprogram på att ge ut matchprogram då damerna spelar på Nya Söderstadion. Årets första damallsvenska program är ett 16-sidigt nummer där en intervju med Julia Roddar inleder. Den viktige mittfältsmotorn hade en stor del i triumferna under 2023 och i matchprogrammet berättar hon bland annat om tränarbytet, de nya norskorna och om hungern att vinna nya titlar i Hammarby.

Dessutom innehåller matchprogrammet mot BP en intervju med välbekante Elsa Karlsson i egenskap av lagkapten i Brommapojkarna, tre profiler i motståndarlaget att hålla ögonen på och en artikel om projektet att arkivera Hammarbys säsong 2023 där Supportrarnas Matchprogram bidragit. Som vanligt finns också aktuell statistik och siffror gällande laget och matchen.

Matchprogrammet till Hammarby-Brommapojkarna kostar 30 kronor och finns att köpa runt arenan inför match. Den som har vägarna förbi Götgatan under helgen kan också köpa programmet hos 69:ans Spel & Tobak.

Den som föredrar att få matchprogrammet hemskickat i brevlådan kan beställa det i vår webbshop.