Matchprogram Program 2018

Hammarby-Örebro #10 – 2018

Kära vänner! Låt oss presentera Supportrarnas Matchprogram nr 170!

Det nya numret handlar förstås om kommande match mot Örebro SK och innehåller många godbitar. Exempelvis den fina serien ”Dokument Kennedy” som nu kommit till säsongen 2013 då vår ikon fick göra det allra sista målet på gamla Söderstadion. Vi är också riktigt nöjda med spelarintervjun som denna gång gjorts med en harmonisk Jeppe Andersen.

Vidare har programmet haft ett snack med Örebrotränaren Axel Kjäll och Granqvists krönika resonerar kring det lite färglösa Örebrolaget. Supporterpanelen diskuterar orsaker till den fortsatt stora publiktillströmningen, vinjetten Hammarbyism tar oss tillbaka till 1990-talet och den fanzineboom som då rådde, damsidan har pratat med serbiska nyförvärvet Milica Mijatovic, ingenjör Schönthal plågar sig själv och läsarna genom att minnas matcherna då Bajen blivit utskåpat.

Dessutom recension av IFK Norrköpings matchprogram och en titt på hur det ser ut i herrhandbollen inför kommande säsong. Ja, ni ser – ännu ett späckat nummer av Supportrarnas Matchprogram.

Köp på Söder eller utanför arenan. Eller i 69:ans Spel & Tobak (vi daterar upp när programmet finns på plats). 30 kr kontant eller via swish 1234 1817 98. Vi ses i vimlet!