Nyheter

Det här gäller kring Supportrarnas Magasin

Snart är Supportrarnas Magasin där det ska vara – i varje Hammarbysupporters hand! Detta gäller kring köp och utskick!

 

Vi är enormt glada och tacksamma över den respons ni har gett på vår nya storsatsning. I stället för matchprogram gör vi tillsvidare ett lyxigt Hammarbymagasin med långa reportage, intervjuer, retrogrejer och mycket annat. Er respons gör att vi nu är i full gång med att producera nästa nummer – det verkar som att behovet av Hammarbykultur och kvalitetsjournalistik kring vår klubb är vad många behöver just nu!

Nummer 1 av magasinet säljs på två sätt. Dels genom vår webbshop och dels på 69:ans Spel & Tobak på Götgatan 69.

När det gäller beställda varor kommer de att postas måndag 27 april och därmed troligen vara hos köparna tisdag 28 april eller dagarna därefter. Vi vill dock vara tydliga med att beställningar som kommer in under helgen inte helt säkert kommer med i det första utskicket. Det är väldigt många försändelser som ska hanteras, och vi är en ideellt arbetande organisation.

När det gäller köp på 69:ans Spel & Tobak kommer magasinet att finnas där fredag 24 april. Det kostar 99 kr för alla. Säsongskortet gäller alltså inte och det går inte att hämta ut beställningar där heller. Tänk gärna på att 69:ans hjälper Matchprogrammet för att vara sjysta, trots att det är väldigt tuffa tider för dem. För vår och deras skull: var sjysta tillbaka, det finns mycket fint i deras butik!

Supportrarnas Magasin och andra varor från SMP kan beställas här!