Nyheter

Här är vår stora säsongsguide!

Allt inför årets allsvenska. Kring båda våra  lag. Nu finns Matchprogrammets  stora säsongsguide att beställa. 

Vi har legat lågt ett tag. Men under ytan har det rått en febril aktivitet på redaktionen. Och nu kan vi stolt presentera något vi aldrig gjort förut – en stor allsvensk guide inför herr- och damallsvenskan.  Vi har släppt lös våra skribenter som har intervjuat ett helt gäng av de mest spännande spelarna i båda trupperna. Vi har också suttit ner med båda A-lagstränarna för att förstå bättre hur de tänker kring spelsystem, trupper sina egna roller och mycket mer.

Vi har också gjort en grundlig genomgång och utvärdering av trupperna med fullständig statistik kring varje spelare Vi har dessutom låtit våra fotbollsnördigaste skribenter och medarbetare tippa årets herr- och damallsvenska. Upplagt för en stor skräll?

Detta magasin blir startpunkten på Matchprogrammets säsong. Vi hade naturligtvis hoppats på att just nu förbereda årets första matchprogram. Men som tiderna är för tillfället, väljer vi att pausa utgivningen av program för att ha kraften att i stället göra Supportrarnas Magasin. Hjälp oss att besegra pandemin genom att beställa magasinet och andra av våra produkter. Det betyder mycket för oss!

Säsongsguiden beställs här och kostar 99 kronor.

Utskick sker från den 26 mars och löpande så länge lagret räcker.

För er som söker efter den bästa Hammarbylitteraturen tipsar vi om vår bokhandel.