Matchprogram

Köp matchprogrammet mot VSK!

Hammarby-Västerås SK är sist ut i allsvenskans sjätte omgång. Supportrarnas Matchprogram har förstås tagit fram en 32-sidig tidning med allt du behöver inför match och lite till.

I årets tredje allsvenska matchprogram är Oscar Schellhas Johansson huvudperson. I en längre intervju har vår skribent Carl Friborg bland annat pratat med Oscar om vägen till Hammarby, Kim och Davids fotbollsfilosofi och livet i Stockholm.

I matchprogrammet finns också en intervju med Hammarbys övergångstränare Martin Sundgren, en historisk text om taktikern Björn Bolling  som tränade Hammarby på 70- och 80-talet och en genomgång av exilbajare som gör bra ifrån sig i andra klubbar.

Mer ur innehållet: motståndarkoll VSK, Än Går Det Vågor.., Hammarby Handboll Fanzine #9, ”12 Bamsingar – Hammarby Hockey i med- och motgång”, panelen, statisk, siffror och laguppställningar som hör ett matchprogram till.

Matchprogrammet kostar 40 kronor och finns att köpa runt arenan och på Söder under matchdag, på 69:ans Spel & Tobak (Götgatan 69) och dessutom i vår egen webbshop för leverans till brevlåda.